logometsterren tg

Abelestationsstraat 14B 8970 Abele-Poperinge
info@tengrenze.be | +32 (0)57 20 16 05

Nuttige links

Enkele nuttige sites van plaatsen, evenementen of gebouwen. Misschien zit er wel enkele ideetjes tussen die jullie op weg helpen om jullie bezoek te plannen. Het is slechts een deel van het aanbod. Willen jullie meer mogelijkheden? Contacteer dan de toeristische diensten van de naburige steden of dorpen of kijk op de website van Westtoer.
WOI: alle info ivm oorlogsmonumenten kan je vinden bij de toeristische diensten van Poperinge, Ieper en Zonnebeke.

Voor de sportievelingen

De wandel- en fietskaarten liggen ook in de woning.

Voor de bourgondiërs

De Westhoek staat bekend om zijn vele streekproducten. Liefhebbers van bier of kaas, vinden zeker en vast hun gading in een van de brouwerijen of abdijen. Wil je na een actieve dag gezellig tafelen? Of wil je de gastronomische toer op? Dan vind je in elke naburige stad of in de omliggende dorpjes een uitgebreide keuze. Wil je nu al een blik werpen op het aanbod?  Kijk dan eens op de sites van de nabijgelegen plaatsen. Ze geven vaak tips en uitleg over hun restaurants.  Vergeet ook zeker Noord-Frankrijk niet.  Je vindt er gezellige authentieke restaurantjes met streekproducten.
Abelestationsstraat 14B 8970 Abele-Poperinge | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)57 20 16 05

© Ludwig Logie (NP) Guido Gezellestraat 7 8908 Vlamertinge BTW 0415 568 685
Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD